Novinka
Kód: 4280 | Značka: Hamlet

Oplatky Hamlet karamelové v plechu, 260 G

135 Kč
Do vyprodání zásob

Delikátní karamelové oplatky ve stylovém plechovém obalu.

Kategorie: Belgické Sušenky

Seznamte se s čokoládovnou

logo_190x50

Hamlet

2._1956_EN_ma2lnx

Belgická čokoládovna Hamlet usiluje o rozšíření svých jedinečných cukrovinek po celém světě. Nabídnou vám kvalitní čokoládové produkty za příjemnou cenu s ohledem na udržitelnost a životní prostředí.

V roce 1956 tato rodinná čokoládovna dovážela své cukrovinky po celém území Belgie. Netrvalo však dlouho, a jejich výrobky se staly populární i v sousedních zemích.

 

8._landen_EN_pu1zek

 

V roce 2017 se do výroby jejich čokoládových dobrot zapojila již třetí generace, která chce následovat ve stopách svého dědečka. 

V současné době tato čokoládovna zvládne vyprodukovat několik tun lahodných čokoládových dobrot denně a jejich výrobky najdete už ve 110 zemích.

Při výrobě cukrovinek z přírodních ingrediencí je třeba se soustředit především na udržitelnost. Jedině tak si budou i příští generace moci vychutnat výtečné belgické čokolády z kvalitních surovin.

Hamlet se proto může pyšnit řadou certifkátů jako jsou např. Rainforest Alliance Certified, RSPO (Round table on Sustainable Palm Oil) , FSC certified a další. Jejich továrny také fungují z velké části za pomoci solární energie.

RA_Seal_Core_Green_and_White_RGB-e1602838216833RSPO-logo[1]4._FSC_EN_mk16ha


Složení: glukózo-fruktózový sirup 31%, pšeničná mouka 30%, cukr, palmový tuk, máslo (mléko), cukrový sirup 5%, sójová mouka, řepkový olej, dextróza, sůl, emulgátor: sójový lecitin a E471, kypřidlo: E500ii, skořice, kyselina citronová, vanilka.

Skladujte v suchu.

Vyrobeno v Holandsku.

Alergeny tučně vyznačeny v textu.

 

Průměrné výživové hodnoty na 100g:

Energetická hodnota: 1790 kJ / 427 kcal

Tuky: 16g (z toho nasycené mastné kyseliny: 9g)

Sacharidy: 66g (z toho cukry: 38g)

Bílkoviny: 3,5g

Sůl: 0,58g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.