Kód: 4031 | Značka: Hamlet

Belgické čokoládové chipsy Hamlet - Mátové, 125 G

87 Kč
Skladem

Sofistikované čokoládové chipsy z lahodné hořké čokolády s křupinkami a s příchutí svěží máty.

Seznamte se s čokoládovnou

logo_190x50

Hamlet

2._1956_EN_ma2lnx

Belgická čokoládovna Hamlet usiluje o rozšíření svých jedinečných cukrovinek po celém světě. Nabídnou vám kvalitní čokoládové produkty za příjemnou cenu s ohledem na udržitelnost a životní prostředí.

V roce 1956 tato rodinná čokoládovna dovážela své cukrovinky po celém území Belgie. Netrvalo však dlouho, a jejich výrobky se staly populární i v sousedních zemích.

 

8._landen_EN_pu1zek

 

V roce 2017 se do výroby jejich čokoládových dobrot zapojila již třetí generace, která chce následovat ve stopách svého dědečka. 

V současné době tato čokoládovna zvládne vyprodukovat několik tun lahodných čokoládových dobrot denně a jejich výrobky najdete už ve 110 zemích.

Při výrobě cukrovinek z přírodních ingrediencí je třeba se soustředit především na udržitelnost. Jedině tak si budou i příští generace moci vychutnat výtečné belgické čokolády z kvalitních surovin.

Hamlet se proto může pyšnit řadou certifkátů jako jsou např. Rainforest Alliance Certified, RSPO (Round table on Sustainable Palm Oil) , FSC certified a další. Jejich továrny také fungují z velké části za pomoci solární energie.

RA_Seal_Core_Green_and_White_RGB-e1602838216833RSPO-logo[1]4._FSC_EN_mk16ha


Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor:sojový lecitin,aroma:vanilka, rýžové křupky 11%(rýžová mouka, cukr, sladový výtažek z ječmene, sůl, stabilizátor E170i, řepkový olej, emulgátor:sojový lecitin, aroma:máta,. Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně 57%,. Může obsahovat stopy dalších ořechů a mléka. 

Uchovávejte v chladu a suchu.

Země původu Belgie

Nutriční hodnoty ve 100gr:

Energie: 2220 Kj/ 532 Kcal

Tuky: 31g

z toho nasycené mastné kyseliny: 20g

Sacharidy: 52g

z toho cukry: 43g

Proteiny: 7,6g

Sůl: 0,16g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.