Kód: 4011 | Značka: Hamlet

Belgické lanýže Hamlet - Cupido hořké, 200 G

100 Kč
Skladem

Našlehaná náplň z lahodné hořké čokolády, zahalená do tenoučké čokoládové krusty. To vše obaleno křehkými čokoládovými šupinkami.

Seznamte se s čokoládovnou

logo_190x50

Hamlet

2._1956_EN_ma2lnx

Belgická čokoládovna Hamlet usiluje o rozšíření svých jedinečných cukrovinek po celém světě. Nabídnou vám kvalitní čokoládové produkty za příjemnou cenu s ohledem na udržitelnost a životní prostředí.

V roce 1956 tato rodinná čokoládovna dovážela své cukrovinky po celém území Belgie. Netrvalo však dlouho, a jejich výrobky se staly populární i v sousedních zemích.

 

8._landen_EN_pu1zek

 

V roce 2017 se do výroby jejich čokoládových dobrot zapojila již třetí generace, která chce následovat ve stopách svého dědečka. 

V současné době tato čokoládovna zvládne vyprodukovat několik tun lahodných čokoládových dobrot denně a jejich výrobky najdete už ve 110 zemích.

Při výrobě cukrovinek z přírodních ingrediencí je třeba se soustředit především na udržitelnost. Jedině tak si budou i příští generace moci vychutnat výtečné belgické čokolády z kvalitních surovin.

Hamlet se proto může pyšnit řadou certifkátů jako jsou např. Rainforest Alliance Certified, RSPO (Round table on Sustainable Palm Oil) , FSC certified a další. Jejich továrny také fungují z velké části za pomoci solární energie.

RA_Seal_Core_Green_and_White_RGB-e1602838216833RSPO-logo[1]4._FSC_EN_mk16ha


Složení: cukr, rostlinné oleje (kokosový, palmové jádro, palmový v různém poměru, kakaová hmota , kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, mléčný cukr, sušená syrovátky(mléko)emulgátor:sojový lecitin,aromata. Obsah kakové sušiny  v hořké čokoládě 52% nejméně. Uchovávejte v chladu a suchu. 

Země původu Belgie

Nutriční hodnoty na 100gr:

Energie: 2550 Kj/ 609 Kcal

Tuky: 47gr

z toho nasycené mastné kyseliny: 37gr

Sacharidy: 42gr

z toho cukry: 40gr

Proteiny: 3,3gr

Sůl: 0,10gr

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.